Over Giantific

Over Giantific

& TIM WALDEKKER

Hoi!

Tim hier, tijd om mezelf even netjes voor te stellen;

Nou laten we de belangrijkste vragen maar gelijk uit de weg ruimen dan: Ik ben 2.06m lang. Ja, echt! Nee, het is niet koud hier boven. Nee, ik zit niet op Basketbal. Ja, het is soms lastig om kleding te kopen. En, ja natuurlijk wil ik helpen om dat ding van de bovenste plank te pakken!

Mooi, nu we dat gehad hebben.. Ik ben dus Tim Waldekker, uit het prachtige Rotterdam. Beter bekend als “de nieuwe hoofdstad”… Sinds enige tijd ben ik fulltime fotografisch kunstenaar en heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Ondernemer
Inmiddels ben ik al meer dan 10 jaar ondernemer en heb ik de afgelopen jaren heel wat bedrijven mogen helpen met het ontwikkelen van hun website, huisstijl, bedrijfsfotografie, maar ook hun volledige onlinemarketing strategie en aanwezigheid op alle social media platformen.

Kunstenaar
Maar de afgelopen jaren ben ik dus, min of meer per ongeluk, digitaal kunstenaar geworden. Iets wat ik vroeger zeker nooit bedacht zou hebben. Ik wilde, als ik later groot was, in de dierentuin gaan werken. En misschien doe ik dat stiekem nog steeds wel, als ik later groot ben..

Tim Waldekker - Giantific

Tim Waldekker

Creative Giant

“Giantific”

Mijn bedrijfsnaam is een woord wat ik jaren geleden bedacht heb en waar ik nu mee vergroeid ben. Het is een samenvoeging van de Engelse woorden voor reus “giant” en wetenschappelijk “scientific”. Luister hier naar hoe je het uitspreekt.

Instagram

25.000+ Volgers

Facebook

1.200+ Volgers

Pinterest

14.000+ Volgers