Stuur je muur!

Eerst zien hoe een kunstwerk van Giantific er bij jou aan de muur uit zou zien? Heb je hulp nodig bij het bepalen van het perfecte formaat? Of kan je niet kiezen tussen verschillende werken? 

Stuur ons een fotootje van jouw muur en wij fotoshoppen voor jou het gewenste kunstwerk op jouw muur! Zodat je exact kunt zien of je het inderdaad zo mooi gaat vinden als je denkt. En dat je meteen kunt zien wat het perfecte formaat zou zijn voor jouw muur.

Hoe werkt het?

Maak een foto van je muur

Maak met je mobiele telefoon een foto van de betreffende muur. Zorg dat je een beetje afstand neemt van de muur zodat er ook nog onderdelen van de kamer op staan. Dat maakt het gemakkelijker straks te zien of het kunstwerk staat bij je interieur en of de afmetingen goed zijn. Het hoeft geen meesterwerk te zijn ;)

stuur je muur 1
Maak een foto van de muur van een beetje afstand.

Meet een onderdeel van de foto

Om te zorgen dat wij het kunstwerk in de exacte verhoudingen op de muur kunnen weergeven hebben we minimaal 1 afmeting nodig. Bijvoorbeeld de breedte van de muur zelf, maar het kan ook het bed zijn, of de bank. Als het maar volledig onderdeel is van de foto.

Meet bijvoorbeeld de bank als hij volledig op de foto staat.

Stuur ons je foto + alle info

Via het formulier kun je de foto eenvoudig uploaden. Geef ook de afmetingen van het "gemeten onderdeel" van je foto door. Probeer zo veel mogelijk informatie aan te leveren zodat wij de voorbeelden zo duidelijk mogelijk voor je kunnen aanleveren. Wat is de titel van het kunstwerk? Of kunstwerken? Welke van de 3 uitvoeringen zou je het liefst willen? Heb je al een formaat in gedachten?

stuur je muur 4
Omschrijf zo duidelijk mogelijk je wensen en/of vragen.

Het resultaat binnen enkele dagen in jouw mailbox

Op basis van al jouw informatie / wensen zullen wij zo snel mogelijk (meestal binnen 2 werkdagen) het resultaat naar je toe mailen. Zo kun je exact zien hoe een kunstwerk van Giantific bij jou aan de muur zou staan en welk formaat perfect is voor jou.

stuur je muur 7
Een zo realistisch mogelijk voorbeeld van het kunstwerk in jouw kamer. Binnen enkele dagen in je mailbox.
stuur je muur 6